CONDITII GENERALE DE AFACERI (CGA)


1. GENERALITATI
Aceste CGA sunt recunoscute de către client, prin comanda sa, ca fiind un contract acceptat. Alte comunicări sau modificări se fac doar in scris. Acesta este valabil – in drepturile comerciale – si pentru anularea altor clauze. HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM – in continuare HEAS.

2.CONDITII CONTRACTUALE
Prin comanda dumneavoastră, acest contract devine valabil ( sunt acceptate preturile). Toate ofertele, propunerile de preţ si alte materiale raman proprietatea noastră.

3. PRETURI
• Toate preturile sunt NETO si sunt in RON
• Preturile exprimate in EURO se încasează la cursul BNR+1% din ziua efectuării plătii
• Orice oferta a firmei HEAS are specificat „Pret cu/ fara TVA ( 19%)
• Toate preturile sunt valabile 14 zile – daca nu se specifica altfel in oferta.

4. LIVRARE/ LIVRARE PARTIALA
Posibilitatea livrării sau nelivrării in termenul stabilit, datorata nepredării de către firma de transport a mărfii, a livrării parţiale sau cu daune, da dreptul clientului la un termen de 10 zile pentru a renunţa la contract. In termenul de livrare stabilit de comun acord clientul nu are dreptul sa motiveze alte daune decât cele stabilite in contract. Alte drepturi decât cele din CGA nu sunt recunoscute.
Livrările parţiale ale firmei HEAS sunt indreptatite atâta timp cat nu se incalca drepturile clientului. In aceste condiţii clientul va plăti doar pentru partea ( cantitatea ) livrata, ca si parte procentuala din cantitatea totala de livrat.

5. RETURNAREA PRODUSELOR- PROCEDURI- DREPTURI
Puteţi returna produsele in termen de 30 zile de la achiziţie, in urma unei cereri scrise – fax, email, daca produsele nu îndeplinesc condiţiile din oferta sau nu sunt conforme cu descrierea făcuta in prezentare. Adresa de returnare este:
• STR. A.M. Guttenbrunn, NR. 56
• 310254 ARAD, jud. ARAD
• ROMANIA – RUMÄNIEN
• Telefax: +40 – 372 – 255 060
• E-mail: hobaecologic@yahoo.de
• office@dotareclinica.ro
• Internet: www.dotareclinica.ro
Produsele trebuie returnate in ambalajul si împachetarea originala – cu toate accesoriile si cartile tehnice, fara defecte sau parţi distruse. Pentru valori ale produselor mai mici de 150 € sau care nu au fost decât parţial achitate costurile de trimitere sunt suportate de client. Pentru ceea ce depaseste aceasta suma, costurile de returnare sunt suportate de către HEAS.
Suma ce trebuie returnata va fi achitata de către HEAS in termen de 30 zile - de la primirea produselor la sediul nostru si verificarea acestora - in contul bancar specificat de catre Client.

6. PLATA / TERMEN DE PLATA
Firma HEAS livrează marfa comandata doar cu plata in avans. Comenzile sunt plătibile imediat fara reţinere. Platile se efectuează in conturile enunţate la capitolul FURNIZOR de pe Factura fiscala sau Factura proforma. Clientul achita suma din oferta – FACTURA PROFORMA - in termen de maxim 7 zile de la primirea confirmării comenzii sale.
In cazul plaţilor parţiale, clientul NU achita diferenţa in termen de 14 zile de la livrare ( daca nu este specificat altfel in factura), HEAS isi rezerva dreptul de a aplica penalitati de 0.25 % pe zi, ca dobânda si daune. Renunţarea la alte daune si penalitati este posibila doar după stingerea tuturor datoriilor clientului – in tot acest timp marfa ramane in proprietatea HEAS.
O plata este considerata achitata doar in momentul in care banii se afla in contul HEAS.

8. LIVRAREA SI COSTURILE DE LIVRARE
Firma HEAS livrează produsele doar in sistem pachet sau cargus curier. Ne rezervam dreptul de a alege firma de curierat sau transport. Livrarea se face doar după plata integrala a mărfii. Clientul poate sa aleagă firma transportatoare daca preia riscurile acestei livrări. In acest caz vom fi anunţaţi in scris de către Client. După confirmarea primirii banilor, marfa poate fi livrata către Client. Costurile de împachetare si transport cad in sarcina Clientului – daca nu se specifica altfel in oferta.

9. GARANTIA SI RASPUNDEREA GARANTIEI
Este valabila garanţia stabilita prin legea protecţiei consumatorului din tara noastră – 36 LUNI ( produse noi) si 12 LUNI ( produse reconditionate) – daca nu este altfel specificat in oferta sau pe certificatul de garanţie. Orice defectiune datorata exploatarii necorespunzatoare a echipamentelor, a interventiei altei persoane decat reprezentantul nostru (sau a altei persoane instruite de catre noi), constatata de catre reprezentantul nostru, se va remedia pe cheltuiala Clientului.
Toate reparaţiile sau returnările in termenul de garanţie se executa la sediul nostru specificat in acest CGA.
• STR. A.M. Guttenbrunn, NR. 56
• 310254 ARAD, jud. ARAD
• ROMANIA – RUMÄNIEN
• Telefax: +40 – 372 – 255 060
• E-mail: hobaecologic@yahoo.de
• office@dotareclinica.ro
• Internet: www.dotareclinica.ro

10. PUTEREA CLAUZELOR
Daca una din condiţiile contractului isi pierde utilitatea – devine fara valoare – acest lucru nu duce la neacceptarea sau anularea acestui contract.

11. LITIGII
Acest contract se ordonează legilor comerciale romaneşti pentru ambii parteneri. Conform acestora plângerile si divergentele apărute vor fi rezolvate pe cale amiabila. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, ele vor fi supuse spre soluţionare Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ si Industrie a României - ARAD, conform regulamentului său – in cazul persoanelor fizice la tribunalul din jurisdicţia HEAS – Tribunalul ARAD.

12. PROTECTIA DATELOR
HEAS prelucreaza datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare – Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia datelor cu character personal si privind libera circulatie a acestor date - , in principal pentru facturarea produselor achizitionate de tine( conform codului fiscal in vigoare), precum si pentru efectuarea livrarilor catre tine prin servicii de curierat . Toate acestea le efectuam doar la solicitarea ta – scrisa sau verbala.. Ne poti contacta pentru a-ti putea exercita drepturile prin toate caile de comunicare pe care le-ai folosit si pana acum pentru a comunica cu noi. Mai mult decat atat, ne poti contacta la adresa de mail office@dotareclinica.ro special dedicata cererilor de exercitare a drepturilor clientilor HEAS.

13. ALTE CLAUZE
Firma HEAS nu isi asuma responsabilitatea pentru conţinutul linkurilor externe ale site-ului nostru sau trimiterea de emailuri si oferte care nu au nimic de a face cu firma noastră. Pentru conţinutul linkurilor de pe site-ul nostru sunt răspunzători administratorii acestor site-uri. Firma HEAS nu solicita prin nici un email alte date personale sau de verificare decât cele prelucrate in oferta comerciala.
Impresii si alte solicitări se pot comunica la:
• STR. A.M. Guttenbrunn, NR. 56
• 310254 ARAD, jud. ARAD
• ROMANIA – RUMÄNIEN
• Telefax: +40 – 372 – 255 060
• E-mail: hobaecologic@yahoo.de
• office@dotareclinica.ro
• Internet: www.dotareclinica.ro